Спорт


Плавшићев избор музике je
казна за уши

06 sport

Антић је у Ненаду Милијашу видео Милинка Пантића. И није погрешио. На његовим прекидима заснивао се марш ка афричком Мундијалу. У „Звезди” је заслужио статус идола. Све је ове зиме пало у други план. Голови Боаћија, најезда шпицева, обећавајуће партије Фримпонга... Ипак, ма да ли се заиста враћа Милијаш? Само то! Ништа друго нема толики значај. И, вратио се. По други пут. Црвено-бела десетка поново има достојног власника.

         Варате се ако мислите да је Милијаш огуглао на дербије. Сада му адреналин ради јаче него икада пре:

        – Можда сам сада свестан важности свега. Резултата, атмосфере, навијача... А можда и чињенице да их нећу имати још много у животу.

          Мудар, прибран и стабилан. Са огромним искуством и врхунском каријером. Постоје сви предуслови да размишља о тренерском послу. Али, сада, за почетак, може и тарот. Нека поређа карте у жељеном систему:

          – Мени одговара овај 4-2-3-1. Играо сам на много позиција током каријере. Задњег и офанзивног везног. Био сам и на левом крилу. У Кини чак и на шпицу. Али се најпријатније осећам у централном делу офанзивне линије. Ту негде иза шпица.

Откривамо му карте за тарот: ПУТОВАЊА – МЕДИЈИ, БЕС, ЦРТАНИ ФИЛМОВИ, ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ – ДЕТИЊСТВО, МОДА – ОСТАЛИ СПОРТОВИ, СНОВИ, МУЗИКА – ЉУБАВ.

         – Не мењам ништа. Ја сам тренер који верује у своје идеје.

Добро, онда кренимо редом!

ПУТОВАЊА
            – Обожавам путовања. Породична поготово! Нисмо дуго били на некој атрактивној дестинацији и морам признати да ми недостаје. Одужила се година у Кини, на море нисмо ишли и једва чекам да се заврши ово првенство и да кренемо негде на одмор. Са супругом сам углавном летовао у Грчкој. То нам је близу, а и волим да путујем аутомобилом. Због професије којом се бавим често сам у ваздуху, па су ми авиони мало и досадили. Не, немам страх од летења, мада знам много играча који имају тај проблем. Искрено, ни мени није пријатно када дође до турбуленције. Нарочито у последње време. Када, опет, идем на одмор, супруга пакује кофере. Када је реч о клупском путовању, све је увек спремно. 

(Опширније у нашем штампаном издању)

Небојша Петровић