Вива


Ово је дијета
за вас!

„У мору дијета, интересује ме која је најбоља и коју препоручујете особи решеној да за месец дана скине 10 килограма. Пошто ниједну дијету нисам издржала до краја, волела бих да ми стручњаци предоче план исхране и кажу да ли постоји „поправни“ кад се згреши“. (Беба из Инђије)
Dieta

За почетак, не грдите себе јер се човек и од тога – гоји! Кад решите да смршате, није важно само шта једете већ и како на то гледате. Какве су вам мисли, такав је и ум. А кад се око мозга гомилају негативни монолози, та врста менталног оптерећења блокира енергију неопходну за све процесе у телу, па и процес – мршављења. Уместо да понављате: „Нисам ни за шта“, говорите себи: „Способна сам за све“.

Заувек здрави и витки. – Правилна исхрана помаже да се добро осећате, увек у форми и пуни елана, витки и здрави. За такав резултат није довољно бацање на нискокалоричну дијету сваки пут кад набаците који килограм вишка. Уместо тога, сазнајте све о особинама намирница. Научите и трикове како да избегнете празне калорије и спречите нападе глади. Полазна тачка је оно што уносите у кућу и стављате у фрижидер, на првом месту намирнице које вам неће додати ни центиметар око струка.

6 златних правила. – Ако сте од оних што робују чувеном јо-јо ефекту, то јест смршају, а онда им се изгубљени килограми врате, па крећу на нову „чудотворну“ дијету, промените тактику и пробајте предложене стратегије: стварно функционишу!

Вишња Марјановић