Забава


У тренду
из Аризоне

05 moda

У оквиру традиционалног модног догађаја „Belgrade Fashion Nights”, у сарадњи са Амбасадом Сједињених Америчких Држава у Београду, Модна агенција „Фабрика“, уз подршку I&F McCann Grupe, организовала је минуле седмице манифестацију под називом „Америчка модна ноћ” и ревију познате америчке модне куће, „Николас К“.

Одрастајући у нетакнутој природи Аризоне, Николас и Кристофер Кунц (сестра и брат)су нас те вечери повели у истраживање пустиње и робусног кањона Rockies.

Паралелно са природом у подножју Santa Catalina, Кунцови су стекли  афинитет за истраживање и велику жељу за конзервацијом, коју су нам у Београду презентовали на најлепши могући начин са више од двадесет модела високе  моде.

Снажан и срдачан аплауз, који је пропратио „шпалир” и излазак Кунцових уз поклон присутнима, најбоље су показали колику су стекли наклоност београдске публике, која и те како уме да буде избирљива.      

Рецимо да су обоје чланови савета модних дизајнера Америке од 2009. године. Николас и Кристофер су и део CFDA + Lexus ECO иницијативе, која се бори за свест о управљању природним ресурсима и друштвену одговорност.

 У овом модном спектаклу у башти резиденције америчког амбасадора у Београду, Кајлија Скота, који је као и претходног пута имао надахнуту уводну беседу, уживале су многе овдашње личности из јавног и културног живота.

И.Р.