Društvo


Otkrio Teslinu
tajnu

03 tesla

Australijanac srpskog porekla Džordž (Đorđe Špirić Frakson), rođen pre 65. godina u Sarajevu, klinički hipnoterapeut, doktor dijanetike (nauke o mentalnom zdravlju) i istraživač paranormalnih pojava, otkrio je da svetlosne čestice o kojima je govorio Nikola Tesla, a koje su do sad nazivane orbovina, imaju – memoriju! Te čestice su, tvrdi Špirić, zapravo memorija svakog čoveka! Svoje oktirće Špirić je predstavio nedavno  u beogradskom Međunarodnom centru za istraživanje nasleđa Nikole Tesle. Prezentacija nazvana „Tajna  Teslinih svetlosnih čestica” održana je za uzan krug naučnika i deklarisanih “Teslijanaca”. Zbog velikog interesovanja velegradskih poklonika graničnih područja nauke, umesto prvobitno planiranog jednog predavanja, održana su dva, a predavač najavljuje i treće.

         - Smrt ne postoji, a samim tim saznanjem, nestaje i strah od nje! I zapamtite, nijedan čovek koji je postojao nije umro-tvrdi Đorđe Špirić. -Ti ljudi su se pretvorili u svetlost i kao takvi postoje i dalje. Tajna je u tome da se te svetlosne čestice vrate u prvobitno stanje, tvrdio je Nikola Tesla pre više od osam decenija.

         Prezentacija je počela odavanjem počasti, kako Špirić reče, „najvećem umu čovečanstva koji nam je, uz svetlost, struju, mobilni telefon i još bezbroj otkrića, ostavio i poruku za dalje“. Potom je usledila priča, praćena fotografijama, snimcima i rezultatima eksperimenata, koja je prisutne  ostavila razrogačenih očiju i otvorenih usta!

         - Oduševljen sam otkrićem da su čestice nosioci informacija! Spreman sam da to i eksperimentalno dokažem.To je značajno otkriće i hvala što ste ga podelili sa nama - zahvalio je Špirić.

         Istražujući teorije o kosmosu, zemlji, vodi, biljkama, životinjama,  doktor Špirić je otkrio elektricitet i memorijske potencijale škriljastog kamena. Energetske čestice uspeo je da teleportuje iz Melburna u Los Anđeles. Na kraju je otkrio da te nano čestice imaju vezu i sa pamćenjem čoveka i da one zapravo predstavljaju beskonačnu energiju života, o kojoj je govorioTesla, a za kojom svi tragaju.

(Opširnije u našem štampanom izdanju)

 

Draško Aćimović