Sport


Plavšićev izbor muzike je
kazna za uši

06 sport

Antić je u Nenadu Milijašu video Milinka Pantića. I nije pogrešio. Na njegovim prekidima zasnivao se marš ka afričkom Mundijalu. U „Zvezdi” je zaslužio status idola. Sve je ove zime palo u drugi plan. Golovi Boaćija, najezda špiceva, obećavajuće partije Frimponga... Ipak, ma da li se zaista vraća Milijaš? Samo to! Ništa drugo nema toliki značaj. I, vratio se. Po drugi put. Crveno-bela desetka ponovo ima dostojnog vlasnika.

         Varate se ako mislite da je Milijaš oguglao na derbije. Sada mu adrenalin radi jače nego ikada pre:

        – Možda sam sada svestan važnosti svega. Rezultata, atmosfere, navijača... A možda i činjenice da ih neću imati još mnogo u životu.

          Mudar, pribran i stabilan. Sa ogromnim iskustvom i vrhunskom karijerom. Postoje svi preduslovi da razmišlja o trenerskom poslu. Ali, sada, za početak, može i tarot. Neka poređa karte u željenom sistemu:

          – Meni odgovara ovaj 4-2-3-1. Igrao sam na mnogo pozicija tokom karijere. Zadnjeg i ofanzivnog veznog. Bio sam i na levom krilu. U Kini čak i na špicu. Ali se najprijatnije osećam u centralnom delu ofanzivne linije. Tu negde iza špica.

Otkrivamo mu karte za tarot: PUTOVANjA – MEDIJI, BES, CRTANI FILMOVI, DRUŠTVENE MREŽE – DETINjSTVO, MODA – OSTALI SPORTOVI, SNOVI, MUZIKA – LjUBAV.

         – Ne menjam ništa. Ja sam trener koji veruje u svoje ideje.

Dobro, onda krenimo redom!

PUTOVANjA
            – Obožavam putovanja. Porodična pogotovo! Nismo dugo bili na nekoj atraktivnoj destinaciji i moram priznati da mi nedostaje. Odužila se godina u Kini, na more nismo išli i jedva čekam da se završi ovo prvenstvo i da krenemo negde na odmor. Sa suprugom sam uglavnom letovao u Grčkoj. To nam je blizu, a i volim da putujem automobilom. Zbog profesije kojom se bavim često sam u vazduhu, pa su mi avioni malo i dosadili. Ne, nemam strah od letenja, mada znam mnogo igrača koji imaju taj problem. Iskreno, ni meni nije prijatno kada dođe do turbulencije. Naročito u poslednje vreme. Kada, opet, idem na odmor, supruga pakuje kofere. Kada je reč o klupskom putovanju, sve je uvek spremno. 

(Opširnije u našem štampanom izdanju)

Nebojša Petrović