Zabava


KO IMA
LEPŠU DEVOJKU

05 mesi i ronaldo zene

Svima je poznata duga istorija snažnog rivalstva na terenu između Argentinca Lajonela Mesija (”Barselona”) i Portugalca Kristijana Ronalda (”Real”, Madrid). To nadmetanje je vremenom prešlo i na dešavanja izvan sportskih okvira, pošto se mediji, između ostalog, pitaju – čija je devojka lepša? Mesijeva- Rokuzo ili Ronaldova- Rodrigez?

 Antonela Rokuzo

      Slavni Argentinac se nedavno poverio prijateljima da u 2017. godini konačno planira venčanje sa zemljakinjom Antonelom Rokuzo, devojkom s kojom je u vezi već osam godina i s kojom ima – dva sina! 

Ova vest je u Argentini ispraćena s velikom pažnjom, novinari se utrkuju ko će saznati više pojedinosti, a naslućen je i datum venčanja - 24. jun. Baš tog dana će Mesi napuniti 30. rođendan.

Fudbaler i godinu dana mlađa Antonela Rokuzo poznaju se još od detinjstva. Oboje su rođeni u Rozariju, 310 kilometara severno od Buenos Ajresa. Sinovi, četvorogodišnji Tijago, i jednogodišnji Mateo, rođeni su u Barseloni.

Žena koja stoji iza Lionela Mesija je sasvim obična devojka. Zvanično, započeli su vezu 2008, ali su se upoznali kada su imali samo pet godina, jer je Antonela rođaka njegovog najboljeg druga. Lepa Argentinka rođena je 26. februara 1988. godine i studira nutricionizam. Za razliku od devojaka mnogih poznatih fudbalera, nije se mnogo eksponirala u javnosti ili ju je Mesi dugo krio od očiju javnosti.

  • Moja devojka i ja smo dugo u vezi i srećni smo. Poznajemo se još iz tinejdžerskih dana, u vezi smo tek od decembra 2008. godine i mislim da ćemo uskoro stupiti u brak. Dugo nisam želeo da pričam o našoj vezi jer naša intima nije nešto što bi trebalo da zna svaka osoba na planeti – izjavio je ranije Mesi.

  Privrženost porodici Mesi pokazuje tako što sve tetovaže na njegovom telu imaju veze sa njegovim najmilijima. Kada mu se rodio sin Tijago, tetovirao je njegovo ime i otiske prstiju na listu leve noge, dok na levoj lopatici ima lik svoje majke.

Od trenutka kada se proslavio, Mesija su saletale devojke sa svih strana sveta. Mnoge od njih, izazovne manekenke i starlete, otvoreno su mu nudile seks, ali je omaleni Argentinac uspevao da eskivira sve njihove napade. Bar nije javno uhvaćan u prevari.

Džordžina Rodrigez

        Prva zvezda madridskog „Reala“ i selekcije Portugala Kristijano Ronaldo (31) proglašen je za najboljeg fudbalera planete u 2016. godini u izboru Međunarodne fudbalske federacije (FIFA). Međutim, ono što je privuklo veću pažnju bila je njegova nova devojka Džordžina Rodrigez.

(Opširnije u našem štampanom izdanju)

 

I. P.