Zabava


U trendu
iz Arizone

05 moda

U okviru tradicionalnog modnog događaja „Belgrade Fashion Nights”, u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, Modna agencija „Fabrika“, uz podršku I&F McCann Grupe, organizovala je minule sedmice manifestaciju pod nazivom „Američka modna noć” i reviju poznate američke modne kuće, „Nikolas K“.

Odrastajući u netaknutoj prirodi Arizone, Nikolas i Kristofer Kunc (sestra i brat)su nas te večeri poveli u istraživanje pustinje i robusnog kanjona Rockies.

Paralelno sa prirodom u podnožju Santa Catalina, Kuncovi su stekli  afinitet za istraživanje i veliku želju za konzervacijom, koju su nam u Beogradu prezentovali na najlepši mogući način sa više od dvadeset modela visoke  mode.

Snažan i srdačan aplauz, koji je propratio „špalir” i izlazak Kuncovih uz poklon prisutnima, najbolje su pokazali koliku su stekli naklonost beogradske publike, koja i te kako ume da bude izbirljiva.      

Recimo da suboje članovi saveta modnih dizajnera Amerike od 2009. godine. Nikolas i Kristofer su i deo CFDA + Lexus ECO inicijative, koja se bori za svest o upravljanju prirodnim resursima i društvenu odgovornost.

 U ovom modnom spektaklu u bašti rezidencije američkog ambasadora u Beogradu, Kajlija Skota, koji je kao i prethodnog puta imao nadahnutu uvodnu besedu, uživale su mnoge ovdašnje ličnosti iz javnog i kulturnog života.

I.R.